default-header
Home Geen boom te ver

Geen boom te ver

Woodvar is opgericht in 2019. Wij speuren met ons toegewijde team intensief de houtmarkt af en volgen de steeds snellere ontwikkelingen op de voet. Met deze kennis en kunde richt onze bedrijfsvoering zich helemaal op uw vraag en uw behoefte. De drijfveer van ons bestaan bent ú, onze klant. U bent het kompas waardoor wij ons laten leiden. Wij kunnen alles voor u op maat bestellen. Want bij Woodvar is alles ‘costum made’!

Zo jong als we zijn als onderneming, zo ervaren zijn de mensen achter Woodvar! Wij zijn van mening zijn dat marktkennis hand in hand gaat met lokale kennis. Daarom hebben wij in Oost-Europa een team van inkopers en controleurs die dagdagelijks voor u op zoek zijn naar de beste hout inkoopbronnen, is onze man in Duitsland dedicated voor u op zoek naar de beste bronnen en beschikt onze lokale Franse inkoper altijd over actuele marktkennis van onder andere het mooiste Douglas-hout. Kortom een team van vele culturen die de houtmarkt in het veld heeft leren kennen. Bij Woodvar is geen boom te ver.

Geen boom te ver

Zusje

Wist u dat Woodvar een volle zus is van Connec3? Connec3 is een inkoopkrachtenbundeling voor de pallet- en verpakkingsproducenten. Om de slagkracht van de pallet- en productiebedrijven te vergroten zal Connec3  zich als inkoopspecialist inzetten om met een gebundeld inkoopvolume de kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, goede prijs en continuïteit te waarborgen. Connec3 maakt gebruik van haar bestaande uitgebreide netwerk in de zagerij-industrie o.a. in Duitsland, Oost-Europa en Scandinavië, maar houdt ook de overzeese houtmarkten scherp in de gaten. Op deze wijze bent u altijd tijdig verzekerd van de juiste keuze!

Samen is het een ideaal koppel. Waar Connec3 zich als kwaliteitsvolume-inkoper volledig richt op de pallet- en verpakkingsindustrie, richt Woodvar zich op de bouw– en tuinhoutmarkt met een uiteenlopend en exclusief leverprogramma. Samen werken zij met een breed scala aan vaste leveranciers.

Geen boom te ver